Musiikkipalvelu Dolcen pääsivulle
 
Verkossa
  Verkossa  Oppimateriaali  Koskettimien kieli
 

Tuote:

Koskettimien kieli,
Tekijä: Kirsi Vikman
ISMN M-55001-134-2, 2. painos 2010, teräslankasidottu,
89 sivua.

Hinta 27,00 €
(sis. alv 10 %),

Koskettimien kieli 2,
Tekijä: Kirsi Vikman
Testiversio
teräslankasidottu,
70 sivua.

Hinta 25,00 €
(sis. alv 10 %),

Määräalennus 5 % ,
jos kertatilaus yli 15 kpl!

Toimitus

Nouto:

-Tilaukset 1-15 kpl,
  ei toimituskuluja

-Tilaukset yli 15 kpl,   alennus hinnasta 5 %,
  ei muita kuluja!

Postitse:

-Tilaukset 1 kpl,
  postikulut 7,00 €

-Tilaukset 2 - 3 kpl,   postikulut 10,00 €

-Tilaukset 4 - 9 kpl,   postikulut 12,00 €

-Tilaukset 10 - 15 kpl,
  ei postikuluja!

-Tilaukset yli 15 kpl,   alennus hinnasta 5 %,
  ei postikuluja!

Koskettimien kieli -pianonsoitonoppikirja

Koskettimien kieli on pianonsoiton oppikirjasarja, jonka avulla saadaan mahdollisimman laaja perusta soittamaan oppimiselle. Oppimateriaalissa on otettu huomioon soittamaan oppimisen kaikki eri osa-alueet, joten nuotinluku, soittotekniikka, tulkinta, sointumerkeistä soittaminen sekä omien sävellysten ja improvisointien tekeminen ovat saaneet omat harjoituksensa.

Oppimisprosessi on rakennettu siten, että oppilas voi omaksua musiikillista tietoa pieni asia kerrallaan, ja soveltaa oppimaansa heti käytännössä soittamalla tai jopa säveltämällä. Musiikin teoreettisen tietoaineksen oppiminen nivotaan välittömästi itse musiikkiin, ja sen tekemiseen. Näin ollen oppikirjoja voidaan luontevasti käyttää jonkin muun opetusmenetelmän tai –materiaalin rinnalla nuotinluvun harjoittamiseen.

Koskettimien kieli-pianonsoitonoppikirja

Tämä kirja on alku pianonsoiton oppimiselle. Soittotaito kehittyy pieni askel kerrallaan, jolloin rakentuu vankka perusasioiden pohja myöhemmälle oppimiselle ja soittamiselle. Opetus voi edetä oppilaan omassa tahdissa. On toivottavaa, että opettaja ottaa huomioon oppilaan yksilölliset vahvuudet ja myös heikkoudet, joiden mukaan oppimateriaalin käyttöä sovelletaan.

Käytännön työ on osoittanut, että kaikki oppilaat ovat yksilöitä, ja jokaisella on oma näkökulma musiikkiin. Opettajan suureksi haasteeksi jää löytää oppilaan oma musiikillinen näkemys, ja kunnioittaa sitä opettaessaan oppilaalle soittamisessa tarvittavia taitoja! Soittamisen tulee aina olla hauskaa ja mielekästä, vaikka opittavia asioita onkin paljon.

Nyt myynnissä Koskettimien kieli 2 testiversio

Tämä kirja on jatkoa Koskettimien kieli -kirjalle. Koskettimien kieli 2 jatkaa siitä mihin ensimmäinen osa päättyi. Alun kertauksen jälkeen jatketaan teoreettisen aineksen nivomista soittamiseen askel kerrallaan. Tässä kirjassa aloitetaan valmennus sävellajitietoisuuteen, soinnuttamiseen, vapaaseen säestykseen sekä transponointiin. Kappaleita soitettaessa pianonsoiton eri osa-alueet kehittyvät ja soittotaito paranee. Kirjassa on lisäksi uusia vinkkejä improvisointiin ja omien sävellysten tekemiseen. Kirja on vielä kokeiluvaiheessa ja sitä kehitetään käyttökokemusten pohjalta.

Kirjojen tilaus ja tiedustelut

Tilaukset ja kyselyt Koskettimien kieli -kirjasarjasta voit lähettää sähköpostitse:


 
 
 © Musiikkipalvelu Dolce 2017 Päivitetty 12.7.2017