Musiikkipalvelu Dolcen pääsivulle
 
Opetus
  Opetus  Opetuksen toteutus
 
 Opetuksen toteutus

 

 


 

 

 


Opetuksen toteutus

Opetus tapahtuu joko ryhmässä tai yksilöopetuksena valintasi mukaan. Ryhmillä on omat aikataulunsa, mutta yksilöopetuksessa sovitaan sinulle sopiva oma henkilökohtainen tuntiaika opettajan kanssa. Yksilöopetus mahdollistaa opetuksen etenemisen jokaisen omien tavoitteiden mukaan. Tavoitteet voidaan asettaa niin, että ne palvelevat sitä lähtökohtaa, jota harrastukselta toivotaan.

Koska yksilöopetusta on pääsääntöisesti vain kerran viikossa, kuuluu harrastukseen oleellisena osana kotiharjoittelu. Pienten lasten kohdalla vanhemmat ovat tärkeässä roolissa ohjaamassa pientä muusikkoa säännölliseen harjoitteluun.

Lukukauden aikana järjestetään yleensä tapahtumia, joissa oppilaat voivat esittää oppimiaan ja itse säveltämiään kappaleita. Pakollista esiintyminen ei ole, ja mukana voi olla kuuntelemassa muita! Soitonopetuksessa on tällä hetkellä oppilaita pienistä lapsista aikuisopiskelijoihin saakka. Musiikkiharrastuksen voi aloittaa vaikka aikuisena! Joten kaikki mukaan soittamaan kehittävän harrastuksen pariin.

 

 
 
 © Musiikkipalvelu Dolce 2020 Päivitetty 26.4.2020