Musiikkipalvelu Dolce - lomakkeet


Tilausehdot

Kun olet jättänyt tilauksen, tullaan se käsittelemään mahdollisimman pian vastaanottamisesta. Tilatut tuotteet pyritään toimittamaan perille noin yhdessä viikossa riippuen tuotteen sen hetkisestä saatavuudesta toimittajan varastossa. Mikäli tilausta ei pystytä jostain syystä kaikilta osin toteuttamaan, otamme aina ensin yhteyttä Teihin vaihtoehtoisen tuotteen löytämiseksi tai tilauksen muuttamiseksi / peruuttamiseksi.

Maksutapa

Uudet asiakkaat: Tuotteet maksetaan aina etukäteen tilausvahvistuksessa osoitetulle tilillemme tai tuotetta noudettaessa. Suuremmissa tilauksissa voidaan tarvittaessa tilauskohtaisesti sopia poikkeavasta maksujärjestelystä.

Musiikkipalvelu Dolcen oppilaat ja muut vanhat asiakkaat: Tuotteet maksetaan
toimituksen mukana tulevalla laskulla tai tuotetta noudettaessa.

Toimitus

Tilaamasi tuote / tuotteet toimitetaan postitse joko lähimpään postitoimipisteeseen tai vaihtoehtoisesti kotiinkuljetuksena, jos tilaus mahtuu postilaatikkoon.
Tuotteet voidaan myös noutaa suoraan toimittajalta.

Toimituskulut

Toimituskulut määräytyvät tuotteen, toimitustavan ja määrän mukaan:
Esim. Koskettimien kieli -kirja postitse: 1 kpl 7,00 € , 2 - 3 kpl 10,00 €, 4 - 9 kpl 12,00 €,
10 kpl ja enemmän ei postikuluja.

Ulkomaantilausten toimituskulut sovitaan tapauskohtaisesti.

Tilausrajoitukset

Alle 18-vuotiaat voi tehdä ostoksia nettikaupasta edunvalvojan (huoltajan) suostumuksella. Tällöin tilauslomakkeen edunvalvojan (huoltajan) yhteystiedot on täytettävä mahdollista yhteydenottoa varten.

Palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän vapaa palautusoikeus. Palautettaessa tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa alkuperäispakkauksessa. Palautettaessa mukana tulisi olla myös vapaamuotoinen saate, jossa kerrotaan palautuksen syy (virhe tuotteessa, soveltumattomuus tai muu syy) sekä tilaajan tarkat tiedot (nimi, osoite, postinumero ja -toimipaikka, puhelin sekä mahdollisesti sähköposti). Tilaaja vastaa palautuslähetyksen toimituskuluista.

 


© Musiikkipalvelu Dolce 2017

Päivitetty: 12.7.2017 KV